یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن سنتی آبگوشت قرمه‌سبزی

عکس, آموزش پختن سنتی آبگوشت قرمه‌سبزی

این غذا فوق العاده خوشمزه و دلچسب است و درست کردن آن را برای یکبار هم که شده انجام دهید. این آموزش برای  نفر است.

لوبیا چیتی (قرمز) ۱ پیمانه………………………………..لیموعمانی ۵ عدد………………………………..نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

پیازداغ ۲ قاشق غذاخوری………………………………..سیب‌زمینی ۳ عدد متوسط………………آب ۱۰ پیمانه

سبزی قورمه ۲۵۰ گرم………………………………..گوشت گوسفندی با استخوان ۵۰۰ گرم

گوشت با استخوان را با پیازداغ و ادویه و مقداری روغن تفت می‌دهیم، سپس لوبیا (که از شب قبل خیس کرده‌ایم) و سبزی را اضافه کرده و با آب روی حرارت قرار می‌دهیم تا کاملا پخته شود (حدود یک ساعت) سپس بر روی لیموعمانی‌ها به وسیله چنگال چند شکاف ایجاد نموده یا اینکه آنها را خرد نموده و هسته‌هایشان را بیرون آورده و به آبگوشت اضافه می‌کنیم.بعد از چند جوش سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته به صورت تکه‌های بزرگ خرد نموده و اضافه می‌کنیم؛ نمک آبگوشت را نیز اندازه می‌کنیم، در صورت دلخواه می‌توان ۲ عدد تخم‌مرغ را نیز در آبگوشت بشکنیم و هم بزنیم تا حالت بریده‌بریده پیدا کند، در همدان این آبگوشت با ماست سرو می‌شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر