آموزش پختن سنتی خورشت چغرتمه
در صورت تمایل میتوانید مقداری رب گوجه فرنگی به خورشت اضافه کنید که در این حالت خورشت شما از رنگ زعفرانی به رنگ ربی در میآید.اضافه کردن دارچین سلیقهای است و در صورت تمایل میتوانید آن را حذف کنید.این خورشت به صورت غلیظ است و نباید زیاد آب داشته باشد.اگر در هنگام اضافه کردن پیاز داغ به مرغ پخته شده درون قابلمه آب خیلی کم بود مقدار خیلی اندکی آب اضافه نمایید تا مواد مخلوط شود.
نمک، فلفل، زردچوبه………… به میزان لازم
تخم مرغ………….. ۴ عدد
پودر دارچین و چوب دارچین………….. به میزان لازم
آب لیمو یا آب نارنج ……………به میزان لازم(بستگی به سلیقه شما دارد)
مرغ متوسط………….. ۱ عدد
پیاز………….. ۲ عدد
زعفران دم کرده…………. ۲ قاشق غذاخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش عدس به سبک طالقان و گیلان
ابتدا مرغ را تمیز کنید و بعد از چند تکه کردن، آن را با کمی آب، زردچوبه، فلفل و نمک و ترجیحا تکهای دارچین بپزید.پیاز را متوسط خورد کنید و در تابه سرخ نمایید. زمانی که رنگ پیازها کمی تغییر کرد زرچوبه و پودر دارچین را اضافه و تفت میدهیم. بعد از حدود ۱ رب تخم مرغها را که از قبل با چنگال خوب مخلوط کردیم را به پیاز داغ اضافه میکنیم و مواد را مخلوط و بعد از اینکه تخم مرغها خودش را گرفت ۲ قاشق زعفران دم کرده را ااضافه و از روی حرارت برمیداریم.مخلوط پیاز داغ را به مرغ پخته شده اضافه میکنیم. سپس در مرحله آخر نمک و فلفل و کمی آب نارنج یا آبلیمو در خورشت میریزیم.درب قابلمه را جفت نمیکنیم تا خورشت جا بیوفتد.