یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن سنتی دوپیازه شیرازی با سینه مرغ

عکس, آموزش پختن سنتی دوپیازه شیرازی با سینه مرغ

مواد لازم برای دو پیازه شیرازی با سینه مرغ

سینه مرغ: یک عدد ، سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد ،آب: نصف لیوان
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی ،روغن: یک قاشق غذاخوری

در ابتدا سینه مرغ را بشویید و با مقدار کمی آب روی حرارت قرار دهید تا مغز پخت شود. وقتی مرغ پخته شد با کمک چاقو آن را برش کوچک بزنید.زمینی را درشت خرد کنید و تفت دهید. برای اینکه سیب زمینی خوشرنگ شود، به روغن آن کمی زردچوبه هم اضافه کنید.برای درست کردن دوپیازه شیرازی بهتر است پیازها را خلالی خرد کنید. سپس داخل روغن بریزید و تفت دهید. ادویه، زردچوبه و فلفل سیاه هم به پیاز اضافه کنید و مدام آن را هم بزنید تا یکدست طلایی شود.
مرغ خردشده را داخل پیاز داغ بریزید و آب مرغ را هم (به اندازه نصف لیوان) به غذا اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید تا مرغ و پیاز طعم یکدیگر را بگیرند.
برای طرز تهیه دوپیازه مرغ باید صبر کنید تا آب مرغ کامل گرفته شود. سپس سیب زمینی را به آن اضافه کنید.در آخر این غذا را با خیارشور یا سبزی میل کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر