آموزش پختن سوپ مقوی و ورزشکاری قلم
این سوپ سرشار از پروتئین است و برای ورزشکاران و کسانی که مشکل شکستگی دست یا پا دارند بسیار گزینه مناسبی است.
برای پختن این سوپ نخست در یک قابلمه قلمه های شسته شده را همراه با آب و پیاز بر روی شعله قرار دهید .
نکته : مقدار آب را همان اول به اندازه ای ریخته تا در حین پخت کامل سوپ قلم به آن آب اضافه نکنید.
جوهای از شب قبل شسته شده و خیس خورده را پس از بیست دقیقه به گوشت اضافه کنید .در حین پختن گوشت و جو چند بار کف روی آن را بگیرید .رب گوجه را با مقدار کمی روغن تفت دهید نمک وفلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید .هویج را رنده کنید و تمام مواد را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند .در قابلمه را ببندید و روی شعله ملایم به مدت یک ساعت بپزید تا کاملا سوپ جا بیفتد .در نهایت پنج دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه کنید در قابلمه را باز گذاشته تا جعفری تغییر رنگ ندهد .سوپ قلم را در ظرف بریزید آب لیموی تازه اضافه کرده و نوش جان کنید .