آموزش پختن غذای اصیل اعراب تبوله
فیله گوجهفرنگی ریز خردکرده یکو یکدوم پیمانه……………………………روغن زیتون یکدوم پیمانه
آبلیموی تازه یا آبغور سهچهارم پیمانه……………………………نمک و فلفل به میزان لازم
بلغور مخصوص تبوله ۲ پیمانه……………………………جعفری ریز خردکرده ۳ پیمانه
نعنای ریز خردکرده یکدوم پیمانه……………………………پیازچه ریز خردکرده یکدوم پیمانه
بلغور را بشوئید و ۱۰ دقیقه در آب گرم بخیسانید. آنگاه آن را در صافی بریزید. سپس در کاسه مناسبی بلغور، جعفری، نعنا، پیازچه و گوجهفرنگی را مخلوط کنید و روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا رویش را بپوشانید و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. اینک تبوله را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.یادآوری: چنانچه بلغور مخصوص در دسترس نبود، بلغور ریز را چند ساعت در آب بخیسانید، بعد آن را بپزید و مصرف نمائید.