آموزش پختن فیله فرانسوی به روش اصل آن
برای درست کردن این غذای مقوی خونساز و خوشمزه شما به فیله گوساله و سس سویا و رزماری خردشده و سس ولچستر نیاز دارید. مواد لازم را تهیه کنید :
سس ولچستر ٢ قاشق سوپخوری………………..روغن زیتون ٢ قاشق سوپخوری
فیله گوساله ٢٠٠ گرم ………………..١ قاشق سوپخوری رزماری خردشده
سویا سس ٢ قاشق سوپخوری…………………نمک و فلفل سیاه
کره ٣٠ گرم
آموزش :
فیله گوساله را با سویاسس، سس ولچستر، روغن، رزماری، نمک و فلفل به مدت یک ساعت مزهدار کنید، سپس کره را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید،
وقتی کره آب شد فیله را در ماهیتابه قرار دهید و هر دو دقیقه یک بار فیله را بچرخانید و بگذارید کره به خورد گوشت برود، سپس فیله را در فر از قبل گرمشده با دمای ٢٢٠ درجه سانتیگراد به مدت ۵ دقیقه بپزید.