یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن فیله فرانسوی به روش اصل آن

عکس, آموزش پختن فیله فرانسوی به روش اصل آن

برای درست کردن این غذای مقوی خونساز و خوشمزه شما به فیله گوساله و سس سویا و رزماری خردشده و سس ولچستر نیاز دارید. مواد لازم را تهیه کنید :

سس ولچستر ٢ قاشق سوپ‌خوری………………..روغن زیتون ٢ قاشق سوپ‌خوری

فیله گوساله ٢٠٠ گرم ………………..١ قاشق سوپ‌خوری رزماری خردشده

سویا سس ٢ قاشق سوپ‌خوری…………………نمک و فلفل سیاه

کره ٣٠ گرم

آموزش :

فیله گوساله را با سویاسس، سس ولچستر، روغن، رزماری، نمک و فلفل به مدت یک ساعت مزه‌دار کنید، سپس کره را در ماهی‌تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید،

وقتی کره آب شد فیله را در ماهی‌تابه قرار دهید و هر دو دقیقه یک بار فیله را بچرخانید و بگذارید کره به خورد گوشت برود، سپس فیله را در فر از قبل گرم‌شده با دمای ٢٢٠ درجه سانتی‌گراد به مدت ۵ دقیقه بپزید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر