یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن مالابیج مازندارن ماهی شکم پر ذغالی

عکس, آموزش پختن مالابیج مازندارن ماهی شکم پر ذغالی

مالابیج یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه و مخصوص مردم شمال کشور گیلان و مازندران است. این غذا روی هیزم پخته می شود و عطری و طعمی دلبر دارد. با ماهی سفید درست می شود. برای درست کردن آن علاوه بر ماهی سفید شما به سبزی های معطر محلی ( خنش) و نعناع و چوچاق نیاز دارید. مواد مورد نیاز دیگر :

رب انار:۲ قاشق غذاخوری
مغزگردو:۲۰۰ گرم
نمک و فلفل و گلپر:به اندازه کافی

ماهی را تمیز کنید و پولک های روی آن را بگیرد و داخل گوش های ماهی را خالی کنید.داخل شکم آن را هم کمی چاک دهید و محتویات داخل آن را خالی کنید.بعد ماهی را بشویید و داخل صافی بگذارید تا آب آن برود و یا با دستمال خشک کنید.سبزی ها را تمیز کنید و پس از شستن ، داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.سپس سبزی ها را با مغز گردو چرخ کنید.بعد از چرخ کردن این مواد ، رب انار ، نمک ، فلفل و مقداری گلپر را با آنها مخلوط کنید.مواد مخلوط شده را داخل شکم ماهی بریزید و شکم ماهی را با نخ و سوزن تمیز بدوزید تا مواد به بیرون نریزد.سعی کنید سر و دم ماهی را به سمت هم بیاورید و گرد کنید.سپس آن را داخل قابلمه ای مناسب قرار دهید و قابلمه را داخل آتش زغال قرار دهید و روی قابلمه را هم با آتش زغال پر کنید و صبر کنید تا ماهی به آرامی بپزد.اگر هم بخواهید میتوانید ماهی را در سینی فر چرب شده به پهلو بخوابانید و در طبقه وسط فر به مدت یک ساعت و نیم با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا بپزید و مشکلات درست کردن زغال را هم نداشته باشید.در فاصله پختن ماهی ، سس آن را درست کنید. و برای درست کردن سس آن باید یک قاشق کره آب شده را با مقداری آب انار و زعفران دم کرده با هم مخلوط کنید و روی ماهی بزنید تا خوشرنگ تر شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر