آموزش پختن ماهی جنوب با فوت های کوزه گری زنان جنوب
ماهی یک کیلوگرم
برنج ۴ پیمانه
تمر هندی ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم روغن
سبزی ماهی ۵۰۰ گرم
سیر ۵ حبه
پیاز یک عدد
تمبر هندی را از قبل خیس کنید و آب آن را صاف کرده کنار بگذارید. ماهی مناسب این غذا، شیر یا قباد،هامور یا سنگسر سفید است اما شما میتوانید از ماهیهای دیگر هم استفاده کنید.
سبزی ماهی هم شامل شوید و گشنیز و مقدار کمی شنبلیله میشود. برای تهیه این غذا اول پیاز رو که نگینی خرد کرده و تفت دهید سپس سیر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
همزمان فلفل و زردچوبه نیز اضافه کنید. بعد سبزیها را با مواد تفت دهید و در نهایت آب تمر هندی را اضافه کنید و اجازه دهید خورش بجوشد.
در همین حال ماهیها را در آن بگذارید تا خوب بپزند. پس از پخت کامل ماهیها آنها را از غذا بیرون آورید و کنار بگذارید. برنج را به سبزی و تمبر اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا آب تبخیر شود. سپس شعله را کم کرده و ماهیها را روی برنج بچینید و آن را دم کنید.