یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن ناگت مرغ شبیه ناگت های آماده ی بیرون

عکس, آموزش پختن ناگت مرغ شبیه ناگت های آماده ی بیرون
یک غذای خوشمزه و مناسب برای مهمان و تولد ها و عصرانه ها ناگت مرغ است. این آموزش مناسب برای چهار نفر می باشد در صورتی که بخواهید برای تعداد بیشتری درست کنید اندازه ها را دو برابر کنید.
مواد لازم :
پودر سوخاری نارنجی به مقدار کافی ، نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
گوشت مرغ ۴۰۰ گرم ، نان تست ۲ عدد
آرد سفید نصف لیوان ، پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ ، پودر سیر و پودر پیاز به مقدار کافی ( می توانید به جای پودر پیاز از یک پیاز استفاده کنید )
روش تهیه : نخست وسط نان های تست که نرم هستند را خارج می کنیم و در یک کاسه مناسب خرد می کنیم. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری آب به نان های تست اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا نان های تست نرم شده و حالت خمیری پیدا کنند. سپس  مرغ را به قطعات کوچک ریز می کنیم و به نان باگت اضافه می کنیم. نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز اضافه می کنیم و با دست مواد را ملخوط می کنیم. اگر پودر پیاز ندارید می توانید از یک پیاز کوچک رنده شده استفاده کنید.پس از مخلوط کردن مواد آنها را داخل میکسر می ریزیم تا کاملا به شکل پوره در بیایند. اگر میکسر در دسترس ندارید می توانید مواد را دو مرتبه چرخ کنید تا یکدست شوند. در ادامه ۱ قاشق غذاخوری از آرد را به همراه پنیر پیتزا به مایه ناگت اضافه می کنیم.حالا مایه ناگت به طور کامل آماده شده است، روی کاسه حاوی مایه ناگت را با سلفون به طور کامل می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان باید ناگت ها را سرخ کنیم.برای سرخ کردن ناگت ها تخم مرغ ، آرد سوخاری و آرد سفید را به صورت جداگانه در سه کاسه می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم. تخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. نکته دیگر اگر پودر سوخاری نارنجی ندارید می توانید از مخلوط پودر سوخاری معمولی با پفک خرد شده استفاد کنید.حالت یک ظرف گود روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن داخل ظرف می ریزیم که ناگت ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن داغ شد به اندازه یک گردو از مایه ناگت بر می داریم و با دست بهش حالت می دهیم.یکی از نکات مهم در مورد شکل دادن به ناگت این است که قطر ناگت باید حدودا یک سانتی متر باشد. اگر قطر ناگت را خیلی زیاد بگیرید مغز آن خام می ماند و اگر بیش از حد نازک باشد خیلی سریع خشک می شود، پس به این موضوع توجه داشته باشید.حالا مایه ناگت را به ترتیب ابتدا در آرد سفید ، سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری به خوبی می غلتاینم و در روغن می اندازیم تا با حرارت ملایم سرخ شود. پس از سرخ شدن ناگت ها روغن اضافی شان را با دستمال می گیریم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر