آموزش پختن نرگسی خوشمزه با تخم مرغ
نرگسی یک غذای ساده و مقوی و سالم است که با سیر و تخم مرغ و اسفناج و ادویه و پیاز درست می شود. اگر میخواهید تخممرغ کاملا بپزد، میتوانید درب ماهیتابه را بگذارید تا کامل سفت شود یا مواد را هم بزنید تا تخممرغ بپزد.
اسفناج…………. ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه………….. به مقدار لازم
پیاز……………دو عدد
تخممرغ………… دو عدد
سیر……….. چهار حبه
روغن …………….به مقدار لازم
بعد از پاک کردن اسفناجها آنها را به دقت بشویید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم حدود یک ربع بپزید.داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و بعد پیاز وسیر خرد شده را در آن تفت دهید؛ بعد از آنکه سیر و پیاز سرخ شدند اسفناجها را اضافه کنید و با هم تفت دهید.
نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا همه مواد طعمدار شوند، در این مرحله تخممرغها را در مواد شکسته و صبر کنید که تخممرغ خودش را بگیرد. در نوع سنتی آن بهتر است زرده حالت نیمپز یا به اصطلاح عسلی داشته باشد.- لازم نیست برای پختن اسفناجها به آن آب اضافه کنید، چون خودشان آب میندازند و برای پختشان کافی است.