یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن نرگسی خوشمزه با تخم مرغ

عکس, آموزش پختن نرگسی خوشمزه با تخم مرغ

نرگسی یک غذای ساده و مقوی و سالم است که با سیر و تخم مرغ و اسفناج و ادویه و پیاز درست می شود.  اگر می‌خواهید تخم‌مرغ کاملا بپزد، می‌توانید درب ماهیتابه را بگذارید تا کامل سفت شود یا مواد را هم بزنید تا تخم‌مرغ بپزد.

اسفناج…………. ۵۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه………….. به مقدار لازم

پیاز……………دو عدد

تخم‌مرغ………… دو عدد

سیر……….. چهار حبه

روغن …………….به مقدار لازم

بعد از پاک کردن اسفناج‌ها آن‌ها را به دقت بشویید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم حدود یک ربع بپزید.داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و بعد پیاز وسیر خرد شده را در آن تفت دهید؛ بعد از آنکه سیر و پیاز سرخ شدند اسفناج‌ها را اضافه کنید و با هم تفت دهید.

نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا همه مواد طعم‌دار شوند، در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را در مواد شکسته و صبر کنید که تخم‌مرغ خودش را بگیرد. در نوع سنتی آن بهتر است زرده حالت نیم‌پز یا به اصطلاح عسلی داشته باشد.- لازم نیست برای پختن اسفناج‌ها به آن آب اضافه کنید، چون خودشان آب میندازند و برای پختشان کافی است.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر