آموزش پختن پیازچه پلوی خوشمزه
زعفران حل کرده………….یک قاشق غذاخوری
کره……….۵۰ گرم
هویج پخته………….یک عدد
فلفل دلمهای نگینی شده………….یک عدد
برنج…………….دو پیمانه
گوشت مرغ چرخکرده……………۲۵۰ گرم
پیازچه…………۱۰۰ گرم
نمک و فلفل…………….به میزان لازم
ابتدا برنج را آبکش و دم میکنیم، مرغها را میپزیم و با فلفل دلمهای و هویج پخته چرخ میکنیم. بعد با نمک و فلفل کاملا ورز میدهیم و به صورت توپهای کوچکی در میآوریم و در نیمی از کره تفت میدهیم. پیازچهها را حلقه حلقه و در باقی مانده کره سرخ میکنیم. به هنگام سرو، پیازچهها را لابهلای برنج میریزیم و توپهای چرخکرده را کنار غذا برای تزیین قرار میدهیم. مقداری از برنج را هم با زعفران مخلوط و پلو را تزیین میکنیم.