یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن چلو ماهی به سبک بوشهری ها

عکس, آموزش پختن چلو ماهی به سبک بوشهری ها

مواد  لازم

فیله ماهی تیلاپیا ۲ عدد…………….١ عدد متوسط پیاز ریز خرد کرده

نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم……………………٢ قاشق سوپخوری عصاره تمبرهندى

سبزی (گشنیز، شوید و شنبلیله) ریز خرد کرده  ۱۰۰ گرم…………………برنج آبکش کرده ۱ پیمانه

روش تهیه

فیله ماهى‌ را با نمک، فلفل و زردچوبه مزه‌دار کنید و در فر گریل کنید. آن‌گاه پیاز را در اندکی روغن ریخته و تفت دهید تا طلایی شود.سپس سبزی‌، نمک، فلفل و عصاره تمبر هندى را بیفزایید و فیله‌ها را در خورش بگذارید تا طعم و مزه آن را به خود بگیرد. بعد از حدود ۱۵-۲۰ دقیقه فیله‌ها را از خورش خارج کنید و کنار بگذارید و خورش را لابلای پلو بریزید و آن را دم بگذارید. اینک پلو را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و فیله‌ها را رویش قرار دهید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر