آموزش پختن چیکن پیکاتا با سینه مرغ
سیب زمینی سرخ کرده…………….. برای تزئین
یک قاشق چایخوری………………. سرکه سفید
یک قاشق غذاخوری……………. کیپر
۴۵۰ گرم…………… سینه مرغ بدون استخوان
نصف پیمانه……………… آب مرغ کم نمک
پوست رنده شده و آب یک عدد لیموترش
دو قاشق غذاخوری……………….. جعفری تازه خرد شده
یک قاشق غذاخوری………….. کره
نمک و فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری + یک قاشق چایخوری آرد کامل
۳ قاشق چایخوری……………… روغن زیتون
سینههای مرغ را نمک و فلفل بزنید و یک قاشق غذاخوری آرد بپاشید. دو قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک تابه متوسط داغ کنید و سینههای مرغ را داخل آن تفت دهید تا طلایی شوند. ۲ دقیقه برای هر طرف کافی است. سینهها را داخل ظرف بگذارید و حرارت زیر تابه را کم کنید.
باقی روغن را اضافه کنید و سیرها را تفت دهید. آب مرغ، آب لیمو و یک قاشق چایخوری آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید مواد روی حرارت جوش بخورند تا کمی غلیظ شوند. حدود ۳ دقیقه کافی است. سپس، سرکه، جعفری و کیپر را اضافه کنید. در آخر نیز کره را اضافه کنید. مرغ را با سس سرو کنید.