آموزش پختن کباب برنجی غذای سنتی ایرانی
برای درست کردن کباب برنجی به مواد زیر نیاز دارید :
تخم مرغ…………..۲ عدد
پیاز……………۲ عدد
نمک………….به مقدار لازم
فلفل………..به مقدار لازم
گوشت……………۵۰۰ گرم
برنج………….⅕ پیمانه
روغن………….۱ پیمانه
آرد…………۱ پیمانه
برای پختن این غذای سنتی خراسانی ، برنج را در کمی آب میپزیم و آن را با پیاز چرخ میکنیم.سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ میکنیم.سپس تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب هم میزنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه میکنیم.
روی تختهای صاف مقداری آرد میپاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن میگذاریم و مالش میدهیم.در آخر از این مواد قطعه قطعه بر میداریم و به شکل کباب در میآوریم و در روغن سرخ میکنیم.