یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن کباب سیمیت ترکیه و ادویه های آن

عکس, آموزش پختن کباب سیمیت ترکیه و ادویه های آن

پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری……………………………نمک و فلفل: به مقدار لازم

نعناع خردشده: ۳-۴ قاشق سوپ‌خوری………………….پودر زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری

بلغور ریز مخصوص کوفته: یک‌ویک‌دوم پیمانه………………….خیارشور و پیاز: برای تزئین به مقدار لازم

آب داغ: یک‌سوم پیمانه………………….رب فلفل: یک قاشق سوپ‌خوری…………….پنیر موزارلا: ۲۵۰ گرم

گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم………………………………سیر له‌شده: ۱۰ حبه

آموزش :
اول بلغور را داخل یک ظرف می‌ریزیم و روی آن آب جوش می‌ریزیم تا روی آن را بپوشاند. در ظرف را می‌بندیم. حدود نیم ساعت صبر می‌کنیم تا آب جذب بلغورها شود.
سپس تمام مواد کباب را به‌جز پنیر موزارلا با هم مخلوط می‌کنیم و خیلی خوب ورز می‌دهیم تا حالت چسبنده پیدا کند.
اگر مواد را خوب و به اندازه کافی ورز ندهیم، موقع پخت کباب باز می‌شود.
از مواد کباب، گلوله‌های به اندازه گردو درست می‌کنیم و داخل روغن سرخ می‌کنیم. می‌توانید این کباب‌ها را داخل سیخ چوبی در فر هم درست کنید. اگر خواستید از سیخ چوبی استفاده کنید، آن‌ها را نیم ساعت داخل آب سرد خیس کنید تا در اثر حرارت فر نسوزند.
گوجه و فلفل‌ها را هم سرخ می‌کنیم.
بعد از پخت کباب‌ها روی آن پنیر می‌ریزیم و چند دقیقه‌ای داخل فر می‌گذاریم. کباب سیمیت خوشمزه شما آماده است

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر