آموزش پختن کیش گوشت و قارچ
سیر له کرده ۲ حبه……………………………..نمک، فلفل و پودر آویشن از هر کدام یک دوم قاشق چایخوری
فلفل دلمهای خرد کرده ۱ عدد……………………………..کنسرو ذرت ۱۰۰ گرم
ژامبون خرد کرده ۱۰۰ گرم……………………………..قارچ ۲۰۰ گرم
تخممرغ ۲ عدد……………………………..ماست ۱ پیمانه
روغن مایع یکدوم پیمانه……………………………..نمک یکدوم قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم……………………………..بیکینگپودر ۱ قاشق چایخوری
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ۲۰۰ گرم……………………………..مواد لازم میانی
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم……………………………..روغن مایع به میزان لازم
تخم مرغ ها و ماست را با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود.آنگاه روغن را بیفزائید و مخلوط نمک، آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر صاف و یکدستی حاصل شود و به دست نچسبد.سپس خمیر را داخل نایلون گذاشته و حدود ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
اکنون خمیر را در قالبهای تارتلت باز کنید و اندکی پنیر روی خمیر بریزید و سپس با مواد میانی داخل خمیرها را پر کنید و مجدداً اندکی پنیر روی مواد بریزید.اینک کیشها را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.گوشت را در اندکی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد آنگاه سیر را به همراه ادویهها اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.فلفل دلمهای، ذرت و ژامبون را نیز اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید حالا قارچ را که از قبل تفت دادهاید و آماده است را افزوده و مواد را از روی حرارت بردارید.