آموزش پخت سماق پلو با کوفته ریزه
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم………………………….زعفران حلکرده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
پودر سماق ۶ قاشق سوپخوری………………………….کره ۳۰ گرم
برنج ۴ پیمانه………………………….گوشت چرخکرده گوسفندی ۲۵۰ گرم
پیاز رنده کرده ۱ عدد………………………….نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
برنج را از شب قبل در آب و نمک بخیسانید و در آبجوش بریزید. همینکه مغز برنج نرم شد، آن را آبکش کنید. آنگاه گوشت را همراه با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه خوب ورز دهید و از آن کوفتهریزه درست کنید. سپس کوفتهریزهها را در روغن تفت دهید، زعفران را بیفزائید و شعله اجاق را خاموش کنید.حالا نیمی از پودر سماق را به کوفته ریزه اضافه کنید. اینک در قابلمه مناسبی، کره بریزید، چند کفگیر از برنج را بیفزائید و پودر سماق بپاشید. دوباره قدری برنج در قابلمه بریزید و سماق بپاشید. این کار را تکرار کنید تا قابلمه از برنج و سماق پر شود.اکنون آن را به مدت ۳۰ دقیقه، دم کنید. آنگاه کوفتهریزه را گرم کنید و با پلو مخلوط نمائید. حال سماق پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بکشید و رویش را با برنج زعفرانی بیارائید.