آموزش پنه بامیه با ماکارونی شکل دار
این آموزش برای ۴ نفر مناسب است :
اُرگانو ………….. ۱ قاشق چایخوری
شکر……………. ۱ قاشق چایخوری
گوجهفرنگی پوره کرده…………………۴ عدد متوسط
پیاز خلالی کرده ……………. ۱ عدد
سیر له کرده…………….۱ حبه
رب گوجهفرنگی………………۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل …………… به میزان لازم
بامیهی ریز……………….. ۲۰۰ گرم
ماکارونی شکلدار…………….. ۲۰۰ گرم
روغن مایع………………… ۱ قاشق سوپخوری
پاپریکا……………… ۱ قاشق چایخوری
ابتدا در تابهی مناسبی قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. آنگاه سیر و پورهی گوجهفرنگی را بیفزائید و تفت دهید. حالا رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل، پاپریکا، اُرگانو و شکر را اضافه کنید و ۵ دقیقه سس را بپزید.
سپس بامیه را به آن بیفزائید و صبر کنید تا بامیه بپزد. حالا ماکارونی را در آب جوش و نمک بپزید و بعد در آبکش بریزید. اکنون ماکارونی را با سس و بامیه مخلوط نمائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و رویش اُرگانو بپاشید.