آموزش پنکیک شانگهای و آموزش خمیر آن
سبزیجات میانی:
جعفری خردشده ۳ قاشق سوپخوری…………………..۲ قاشق سوپخوری فلفل دلمهای رنگی خردشده
پیازچه خردشده۲ عدد………………………..ژامبون، ریز خرد شده ۲ ورق
مواد خمیر پنکیک:
آرد دو و یکچهارم پیمانه………………۱ پیمانه آب گرم
نمک یکچهارم پیمانه……………۱ قاشق سوپخوری ترکیب روغن مایع و کره
مواد خمیر میانی (رو):
روغن کنجد یا کره آبشده۳ قاشق سوپخوری………………یکچهارم پیمانه آرد
یکچهارم قاشق چایخوری نمک
آموزش :
برای تهیه خمیر پنکیک، مواد خشک را در کاسهای ریخته و وسط آن را گود کنید و آب گرم را به آن افزوده و با قاشق چوبی شروع به همزدن کنید، باید خمیری نرم و کمی چسبنده حاصل شود.
در صورت چسبنده بودن زیاد میتوان از مقدار کمی آرد اضافه استفاده کرد. خمیر را به یک قاشق روغن آغشته کرده و ۱-۲ ساعت به آن استراحت دهید. برای تهیه خمیر میانی (رو)، کافی است تمام مواد را با هم مخلوط کنید. برای تهیه مواد (سبزیجات) میانی هم تمام مواد خرد شده را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
پس از استراحت خمیر سطح کار را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و چانه کنید، هر چانه را به صورت مستطیل باریک با طول زیاد باز کنید، یکچهارم از مواد «رو» را روی سطح خمیر بمالید.
سپس یکچهارم از مواد میانی را روی آن پخش کرده و از یک سمت شروع به رولکردن خمیر کنید به این صورت که اطراف خمیر را به سمت میانی جمع کرده و رول کنید که در آخر خمیر به صورت یک گلوله به دست خواهد آمد.
سپس این گلوله را از مقطع با کف دست کمی فشار دهید و با وردنه آهسته باز کنید تا به ضخامت نیم سانتیمتر برسد و آن را در ماهیتابهای که روی حرارت قرار داده و کمی روغن در سطح آن ریختهاید قرار دهید و با حرارت متوسط دو طرف پنکیک را سرخ کنید، در پایان به مدت ۵-۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملاً پخته و ترد شود.