یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پودینگ کاراملی یک دسر مجلسی و شیک

عکس, آموزش پودینگ کاراملی یک دسر مجلسی و شیک

پودینگ کاراملی همان چیزی است که شما برای یک دسر مجلسی و شیک و همه چسند انتظارش را دارید . مواد لازم برای تهیه این دسر مجلسی در پایین همین پست قرار داده شده است. برای تهیه :

 در مرحله اول شکر را در ظرف دلخواه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سفت شود و حالت کاراملی بگیرد. سپس دو لیوان شیر به آن بفزایید و اجازه دهید تا شکر در شیر به خوبی حل شود. در مرحله‌ی بعدی پودر وانیل، نشاسته، تخم مرغ و ۱ لیوان شیر را در ظرفی جداگانه ترکیب نمایید و آن را به خوبی هم بزنید. نیمی از این ترکیب را به قالب شیر و شکر بیفزایید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. نیم دیگری از مخلوط را با شکلات ترکیب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا مخلوطی یکنواخت به دست آورید. وقتی هردو مخلوط غلیظ شد، آن‌ها را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن، نیمی از لیوان را با محتویات ظرف اول و نیمی دیگر را با محتویات ظرف دوم پر نمایید. سپس دسر را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. می‌توانید پس از ۱ ساعت، سطح دسر را با خامه، براده‌ی شکلات، میوه، و شکلات داغ تزئین نمایید.
مواد لازم برای تهیه‌ی پودینگ کاراملی
تخم مرغ – ۱ عدد
شیر – ۳ لیوان
شکر – ۱ لیوان
نشاسته – ۲ قاشق غذاخوری
شکلات – ۱۰۰ گرم
خامه – نصف لیوان
پودر وانیل – نصف قاشق چایخوری
مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر