آموزش پیتزای میگو و ادویه های مخصوص آن
اگر به غذاهای دریایی علاقه دارید باید بدانید این پیتزا طعم بسیار خوبی دارد . میگوها در این پیتزا به روشی کاملا ترد پخته می شوند . مواد اصلی برای پختن این غذا را در زیر مشاهده می کنید :
میگو (پاک کرده) ۳۰۰ گرم ……………………… هل ۰.۵ قاشق چای خوری
پیاز متوسط و خرد شده ۱ عدد……………………… سس پیتزا به مقدار لازم
گوجه فرنگی خرد شده و متوسط ۲ عدد ……………………… زیتون بدون هسته ۶-۵ عدد
فلفل دلمه ای سبز خرد شده ۱ عدد ……………………… سیر رنده شده ۲ حبه
قارچ ورقه ورقه شده ۱۰۰ گرم……………………… رب گوجه فرنگی ۱ پیمانه
پنیر فیلا فیلا رنده شده ۳۵۰ گرم ……………………… نمک و فلفل و ارگانو به مقدار لازم
آویشن ۱ قاشق سوپ خوری ……………………… فلفل قرمز ۰.۵ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۰.۵ قاشق چای خوری………………………دارچین ۱ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱ قاشق چای خوری………………………سرکه ۰.۵ پیمانه
شکر ۲ قاشق سوپ خوری ………………………کاری (ادویه) ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۰.۵ قاشق چای خوری ……………………… نمک ۰.۵ قاشق چای خوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
آموزش :
خمیر پیتزا را در ظرف مناسب چرب شده باز کنید و سس و سیر را روی خمیر بمالید، سپس به ترتیب: پیاز، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، میگو، قارچ و زیتون را روی سطح خمیر پخش کنید و نمک و فلفل و ارگانو را به آن اضافه کنید. آن گاه پنیر رنده شده را روی پیتزا بریزید.
فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید و ظرف پیتزا را به مدت ۱۵ دقیقه کف فر قرار دهید. سپس آن را در طبقه ی وسط فر بگذارید و مدت ۱۰ دقیقهی دیگر پخت را ادامه دهید تا پنیر کاملاً آب شده و طلایی شود.
تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.هنگامی که چند جوش زد، از روی حرارت بردارید. در این زمان سس آماده است.