آموزش پیتزای نیویورکی با خامه
برای درست کردن پیتزای نیویورکی شما به خامه یا سر شیر و لیمو ترش و فلفل سفید و سایر مخلفات پیتزاهای دیگر نیاز دارید . مواد بازم برای تهیه پیتزای نیویورکی را در زیر برای شما قرار داده ایم :
خامه یا سرشیر:یک فنجان ………………روغن زیتون:به مقدار لازم
لیمو ترش:نصف یک عدد ………………فلفل سفید:یک قاشق مرباخوری
گوشت ریش ریش شده نیم پز: ۲۰۰ گرم …………………..پیاز متوسط:یک عدد.
خمیر پیتزا بزرگ:یک عدد …………….پنیر موزارلا:به مقدار لازم
آموزش :
نخست فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود.در این فاصله پیاز را به صورت حلقه های باریک برش بزنید و در روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی شود.خامه را هم در ظرفی روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا خامه غلیظ شود.
نصف آب لیمو ترش را بگیرید و به همراه فلفل سفید به خامه اضافه کنید و هم بزنید.خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید و گوشت نیم پز و پنیر موزارلا را به صورتی که یک لایه از روی خمیر را بپوشاند روی گوشت و پنیر بریزید.
مجددا روی خامه پنیر موزارلا بریزید و پیتزا نیویورکی را داخل فر قرار دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزد.دقت کنید پیتزا خشک نشود و رنگ آن متمایل به طلایی شود.