یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پیتزای نیویورکی با خامه

عکس, آموزش پیتزای نیویورکی با خامه

برای درست کردن پیتزای نیویورکی شما به خامه یا سر شیر و لیمو ترش و فلفل سفید و سایر مخلفات پیتزاهای دیگر نیاز دارید . مواد بازم برای تهیه پیتزای نیویورکی را در زیر برای شما قرار داده ایم :

خامه یا سرشیر:یک فنجان ………………روغن زیتون:به مقدار لازم

لیمو ترش:نصف یک عدد ………………فلفل سفید:یک قاشق مرباخوری

گوشت ریش ریش شده نیم پز: ۲۰۰ گرم …………………..پیاز متوسط:یک عدد.

خمیر پیتزا بزرگ:یک عدد …………….پنیر موزارلا:به مقدار لازم

آموزش :

نخست فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود.در این فاصله پیاز را به صورت حلقه های باریک برش بزنید و در روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی شود.خامه را هم در ظرفی روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا خامه غلیظ شود.

نصف آب لیمو ترش را بگیرید و به همراه فلفل سفید به خامه اضافه کنید و هم بزنید.خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید و گوشت نیم پز و پنیر موزارلا را به صورتی که یک لایه از روی خمیر را بپوشاند روی گوشت و پنیر بریزید.

مجددا روی خامه پنیر موزارلا بریزید و پیتزا نیویورکی را داخل فر قرار دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزد.دقت کنید پیتزا خشک نشود و رنگ آن متمایل به طلایی شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر