آموزش پیش غذا با مرغ و پنیر به شکل رول
این آموزش برای ۵ نفر است. جهت بهتر پیچیده شدن رولها، نانهای پیتا را دو لایه کنید.
پنیر گودای رنده کرده………………. ۱۲۰ گرم
سس فلفل…………… ۱ قاشق چایخوری
بلوچیز رنده کرده………………….. ۳۰ گرم
پنیر خامهای…………… ۲۴۰ گرم
پیازچه ریز خرد کرده…………… ۲۰ گرم
نان پیتا……………. ۳ عدد بزرگ
سینه مرغ پخته و ریز خرد کرده……………….۵۰۰ گرم
پنیر خامهای را در ظرف مناسبی بریزید و آن را با چنگال قدری نرم کنید. آنگاه سس فلفل، بلوچیز، پنیر گودا، پیازچه و مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس از این مخلوط، روی هر نان بمالید و نان را رول کنید. حالا رولهای مرغ را در بشقاب مناسبی بچینید، رویشان را بپوشانید و ۲-۴ ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون ساندویچها را به عرض تقریبی ۲ سانتیمتر برش بزنید.