آموزش چیکن فینگر با سینه یا ران یا بال مرغ
برای درست کردن این غذای فست فودی خوشمزه با مرغ نخست ، سینه مرغ( برای تهیه این غذا میتوان به جای سینه مرغ از ران، بال یا گردن هم استفاده کرد.) را به دو قسمت تقسیم کرده و یک تکه آن را میپزیم و بعد چرخ میکنیم و تکه دیگر آن را به صورت خام چرخ میکنیم و هر دو را در یک ظرف به هم اضافه میکنیم. حالا پیاز و سیر را رنده کرده و همراه سفیده تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه به مواد قبلی اضافه میکنیم. در این مرحله به اندازه یک گردو از مواد را برمیداریم و به صورت رولهای کوچک درمیآوریم و در پودر سوخاری میغلتانیم. این رولهای آماده باید سرخ شوند اما ظرف مورد نظر برای سرخ کردن حتما باید گود باشد تا آنها درون روغن غوطهور شوند. این غذا به خاطر وجود سفیده تخم مرغ باید پف کند. پس هنگام مخلوط کردن مواد با هم آنها را خوب به سفیده تخم مرغ آغشته کنید. زمان پخت این غذا کوتاه است اما حتما باید روی شعله زیاد سرخ شود.
مواد لازم :
سینه مرغ
یک عدد
سفیده تخم مرغ
یک عدد
پیاز
یک عدد کوچک
سیر
یک حبه
پودرسوخاری به میزان لازم
روغن به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه