یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش کافی ژلی یا دسر با ژله قهوه

عکس, آموزش کافی ژلی یا دسر با ژله قهوه

مواد لازم
دو فنجان قهوه (اسپرسو)
دو قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق پودر ژلاتین
خامه زده شده (خامه پاکتی کاله)یا بستنی وانیل (بستنی کیلویی میهن) برای تزیین روی دسر (اختیاری)

بعد از مخلوط کردن اسپرسو با شکر، آنها را بر روی حرارت قرار دهید تا به دمای جوش برسد.در گام بعدی لازم است تا پودر ژلاتین را با ۴ قاشق آب جوش ترکیب کنید و سپس مخلوط بدست آمده را به قهوه و شکر اضافه کنید و حرارت زیر آن را خاموش کنید.سپس دسر خود را درون فنجان ها ریخته وبه مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود، پس از خنک شدن اگر می خواهید ژله قهوه را به تنهایی نوش جان کنید می توانید با اضافه کردن خامه و بستنی به آن طعم متفاوتی بدهید اما اگر قصد دارید که کافی ژلی استارباکس را تهیه کنید فعلاً چیزی به آن اضافه نکنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر