یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش کاپ کیک قابلمه‌ای یا کیک فنجانی داخل قابلمه

عکس, آموزش کاپ کیک قابلمه‌ای یا کیک فنجانی داخل قابلمه

مطلبی که بهتر است همان اول کار بدانید این است که برای جدا کردن کیک‌ها از فنجان صبر کنید تا خنک شود، اگر داغ باشد به داخل ظرف می‌چسبد.

مواد لازم:

پور کاکائو: دو قاشق غذاخوری…………………روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری

آرد: چهار قاشق غذاخوری………………بیکینگ‌پودر: یک قاشق سوپ‌خوری..

تخم‌مرغ: یک عدد……………………..شکر: سه قاشق غذاخوری…………………….شیر: سه قاشق غذاخوری

 

شکر و تخم‌مرغ را در ظرف ریخته و خوب هم می‌زنیم. بعد روغن مایع و آرد و بیکینگ پودر را همراه پودر کاکائو به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. درنهایت شیر به مواد اضافه می‌کنیم. داخل یک قابلمه به ارتفاع نصف فنجان‌ها آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم آب به نقطه جوش برسد. فنجان‌ها را با روغن چرب می‌کنیم و یک‌سوم آن را با مواد کیک پر می‌کنیم و در قابلمه آب جوش روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

یک ربع بعد وقتی کیک‌ها خوب پف کرد، زیر آن را خاموش می‌کنیم و در قابلمه را با یک دمکنی می‌بندیم و اجازه می‌دهیم یک ربع بماند. وقتی کیک سرد شد به راحتی و با چند ضربه از داخل فنجان خارج می‌شود. می‌توانید روی کیک‌ها را با خامه تزئین کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر