آموزش کباب بلدرچین رستورانی
یکی از خوشمزه ترین روش های پختن کباب بلدرچین را برای شما در این پست از یاس فان قرار دادیم . کباب بلدرچین شما با این روش مزه ی کباب بلدرچین های رستورانی را خواهد گرفت. مهم ترین مساله تهیه کباب با حرارت ملایم است.
مواد لازم :
زعفران : ۱ قاشق غذا خوری ، گوشت بلدرچین : ۱ کیلو گرم
لیمو ترش : ۶ عدد ، پیاز : ۲ عدد
پاپریکا : ۴ قاشق غذا خوری ، برگ بو : به میزان لازم
کره : ۱ قالب ، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ابتدا گوشت بلدرچین را به همراه ۳ لیوان آب، ۱ عدد پیاز خرد شده و مقداری برگ بو در یک قابلمه قرار می دهیم تا گوشت بلدرچین نیم پز شود و آب داخل قابلمه تقریبا تبخیر گردد. پس از اینکار پوست گوشت بلدرچین را جدا می کنیم و بلدرچین را به قطعات کوچکتر تبدیل می کنیم تا راحت تر کباب شود. کاسه بزرگ تری انتخاب می کنیم و گوشت بلدرچین را داخلش می ریزیم، سپس روغن زیتون را به همراه آب لیمو ترش، زعفران دم کرده، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم. باقیمانده پیاز را هم خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم، مواد را خوب مخلوط می کنیم. سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و برای مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت، طعم دار شود. بعد از یک ساعت، گوشت بلدرچین را به سیخ می کشیم و در یک کاسه کوچک کره را آب کرده و پس از قرار دادن سیخ ها روی حرارت مرتبا روی کباب ها کره می مالیم تا خشک نشوند.