آموزش کباب بوقلمون اسپایسی با سیخ
برای درست کردن این کباب مجلسی با بوقلمون نخست ، فیلههای بوقلمون را به اندازه مناسب خرد کنید. آنگاه سبزیهای معطر، نمک، فلفل، زعفران، آبلیمو، روغن زیتون، پودر سیر، زیره و پاپریکا را در مخلوطکن بریزید و آن را مخلوط کنید. حالا فیلهها را در این مواد یک شب بخوابانید تا مزهدار شود. سپس آنها را به سیخ بکشید و کباب کنید.
فیله بوقلمون یک کیلو و دویست گرم
سبزی معطر (گشنیز، ریحان و رزماری خرد کرده) ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران حلکرده به میزان لازم
آبلیموی تازه یکسوم پیمانه
روغن زیتون ۶۰ میلیلیتر(یکچهارم پیمانه)
پودر سیر یک قاشق چایخوری
زیره یک قاشق چایخوری
پودر پاپریکا یک قاشق چایخوری