یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش کباب فسنجانی مجلسی در منزل

عکس, آموزش کباب فسنجانی مجلسی در منزل

این غذا را هم با برنج ویا هم بانان میتوان سرو نمود.

رب انار…………….یک فنجان سر پر

نمک، فلفل، زعفران دم کرده……………….به میزان دلخواه

گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ…………………۶۰۰ گرم

پیاز………………۱ عدد متوسط

گردو آسیاب شده……………….۲۰۰ – ۳۰۰ گرم

ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه کبابی خرد میکنیم سپس پیاز را خرد کرده ودر ظرف به آن میافزاییم بعد از آن گردویی که از قبل آسیاب کرده بودیم راهمراه رب انار ونمک وفلفل وزعفران دم کرده را به بقیه مواد اضافه میکنیم وبرای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت میدهیم تا به خوبی با هم مزه دار شوند.

پیاز‌ها نباید ریز خرد ویا رنده شوند، زیرا به گوشت چسبیده وزمان کباب کردن پیاز‌ها زودتر میسوزند ومورد دیگر این که اگر نخواستید گوشت‌ها را به صورت جوجه کبابی با سیخ جوجه، کباب کنید میتوانید آن را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه‌های چفل به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید که در آنوقت آب کباب‌ها به روغن میافتد وطعم ومزه واقعی فسنجان را به خود میگیرد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر