یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش کباب کوبیده ی سنتی و بهداشتی در منزل

عکس, آموزش کباب کوبیده ی سنتی و بهداشتی در منزل

این روزها به دلیل کرونا کمتر میتوان از بیرون غذا تهیه کرد و یا کباب کوبیده های سنتی را داخل رستوران ها میل کرد . در این پست قصد داریم آموزش درست کردن کباب کوبیده سنتی را مطابق با دستور العمل های رستوران ها برای شما قرار دهیم.

مواد لازم برای تهیه ی کباب کوبیده ی سنتی

گوشت گاو یک کیلو و سیصد گرم
دو عدد پیاز کوچک
۱ قاشق غذاخوری  نمک
۱ قاشق چایخوری  پودر فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
۱ قاشق چایخوری  پودر سماق
۱/۴ قاشق چایخوری زعفران

دستور پخت:
نخست زعفران را دم کنید. پیازها را رنده کرده و آب اضافه آن را بگیرید. پیاز رنده شده را با گوشت گاو چرخ شده در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. نمک ، پودر فلفل سیاه ، زردچوبه و سماق آسیاب شده را به کاسه اضافه کنید (پس از افزودن هر ماده مخلوط را کاملا ورز دهید).۲ تا ۳ قاشق چایخوری از زعفران خیس خورده را به کاسه اضافه کنید. به مدت ۷ دقیقه ورز دهید. سپس کاسه را با درپوش یا پلاستیک بپوشانید. مخلوط گوشت گاو را در یخچال نگه دارید تا به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت طعم دار شود.توجه: برای گرفتن نتیجه بهتر از سیخ کوبیده برای کباب کردن کباب ها استفاده کنید (سیخ های کوبیده بلند و صاف و پهن تر از سیخ های معمولی هستند).یک مشت مخلوط گوشت گاو را روی سیخ قرار دهید و مانند عکس صاف کنید. کباب ها را روی گریل یا منقل کباب کنید. کباب ها را اغلب بچرخانید تا از سوختن جلوگیری شود. چند گوجه و فلفل را کباب کنید تا در کنار غذا سرو شود. کباب را می توانید با برنج سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر