آموزش کتلت بادمجان با پنیر پیتزا
پنیر پیتزا: ۳۰ گرم……………………….پیاز: یک عدد
تخم مرغ: یک عدد…………………جعفری خردشده: یک قاشق غذاخوری
بادمجان: دو عدد………………………..سیب زمینی آب پز: سه عدد
نمک و روغن : به میزان لازم………………………..آرد سوخاری: به میزان لازم
در ابتدا برای کندن پوست بادمجانها آنها را بر روی اجاق کبابی کنید.سپس پوست آن را به آسانی بگیرید و خرد کنید.بادمجان کبابی خرد شده و پیاز رنده شده را به همراه سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ، جعفری و پنیر پیتزا مخلوط کنید.
برای اینکه مواد سفت شود آرد سوخاری را اضافه کنید.در نهایت نمک و فلفل و ادویهها را اضافه کنید.مواد را به صورت گرد در بیاورید و داخل روغن سرخ کنید.