یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش کتلت ماهی غذایی جدید و خوش طعم

عکس, آموزش کتلت ماهی غذایی جدید و خوش طعم

کتلت ماهی یک غذای نروژی است که البته در کشور ما نیز درست می شود برای درست کردن آن علاوه بر ماهی به پودر نان‌ خشک ، انواع ادویه ، سیر و پیاز ، گشنیز ، سیب‌زمینی ، روغن مایع  ، هویج و تخم مرغ نیاز دارید .برای کتلت ماهی بهتر است از فیله‌ی ماهی شیر یا کوسه استفاده کنید و آن را در ظرفی حاوی آب، نمک و چند حبه سیر به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.در صورتی که مواد در هنگام ورز دادن به اندازه‌ کافی چسبندگی نداشت، می توانید از یک عدد تخم‌مرغ دیگر استفاده کنید.

مواد مورد نیاز کتلت ماهی :

سیر (کوبیده شده) ۲ حبه………………………دارچین و زردچوبه (پودرشده) از هر کدام ۱ قاشق چای خوری

فیله‌ ماهی (پخته شده) ۵۰۰ گرم……………….گشنیز (پاک و خرد شده) ۱۵۰ گرم

زیتون سیاه مقداری برای تزیین…………………………….چغندر و برگ کرفس مقداری برای تزیین

سیب‌زمینی (آب پز) ۲ عدد……………….تخم‌مرغ ۱ عدد..

پیاز ۱ عدد……………روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم……………….هویج درشت (آب پز) ۱ عدد

آموزش :

ماهی و سیب‌زمینی را به همراه پیاز ، سیر و گشنیز در غذاساز بریزید و هم بزنید سپس آن را از غذاساز خارج کرده و در ظرفی بریزید.

پودر نان، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

تخم‌ مرغ را بیافزایید و مواد را با دست ورز دهید تا کاملا” حالت چسبندگی پیدا کند.

از مایه گلوله‌ای برداشته و در دست فرم داده در بقیه‌ پودرنان‌ بغلتانید سپس در تابه ای حاوی روغن داغ روی حرارت ملایم سرخ کنید.هویج و چغندر را قالب زده، برگ کرفس را کمی خرد کرده و زیتون را برش دهید. کتلت ماهی را در ظرف مورد نظر بچینید و با سبزیجات تزیین و سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر