آموزش کراکر مرغ پنیری یک فینگر فود خوشمزه
مواد لازم برای ۸ تا ۱۰ نفر
زیتون بدون هسته………………..به میزان لازم
گوجه گیلاسی………………به میزان لازم
تخممرغ……………۱ عدد
نمک و فلفل……………به میزان لازم
جعفری ریز خرد کرده……………….۲ قاشق سوپخوری
پنیر ورقهای دالیا یا پنیر موزارلای رنده کرده…………….. ۱ بسته
تخممرغ همزده……………………. ۲ عدد
سینه مرغ خرد کرده…………..۵۰۰ گرم
سیر له کرده………….. ۱حبه
پیاز خرد کرده………….۱ عدد متوسط
نان تست…………..۳ ورق
پانکو…………….۲ پیمانه
روغن مخصوص سرخکردنی……………….به میزان لازم
خلالهای چوبی فانتزی…………….به میزان لازم
سینه مرغ، سیر، پیاز، نان تست، تخممرغ، نمک و فلفل را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا نرم و یکدست شود.
آنگاه مواد فراهم کرده را در کاسه مناسبی بریزید و جعفری را اضافه کنید. حالا هر بار قدری از مایه فراهم کرده به اندازه یک گردو برداشته، در دست پهن کنید و مقداری پنیر در وسط آن بگذارید و به صورت توپک درآورید. سپس توپکها را یک ساعت در یخچال بگذارید.
اینک هر توپک را در تخممرغ زده و سپس در پانکو بغلتانید. حالا توپکها را در سینی فر قرار دهید و حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید تا برشته شوند. اکنون توپکهای برشته شده را با زیتون و گوجه گیلاسی بیارایید.