یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش کلمبا جنوبی با گندم و ماهی

عکس, آموزش کلمبا جنوبی با گندم و ماهی

دلیل خوشمزه تر شدن کلمبا شاید این باشد که غذا حتما باید در روغن حیوانی (جونون) پخته شود. این غذای جنوبی خوشمزه از ترکیب گندم و ماهی درست می شود. به این غذا حلیم ماهی شور بندرعباسی نیز گفته می شود.

مواد لازم برای پخت کلمبا ماهی شور (حلیم ماهی):
ماهی شور (معمولا ماهی هوور نمک زده شده): ۴۰۰ گرم

گندم نیم کوب: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۳ عدد

روغن: به اندازه­ی کافی

زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری

پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چای خوری

ادویه: ۱ قاشق سوپ خوری

آموزش :
گندم رو برای ۵ یا ۶ ساعت توی آب خیس کن.ماهی شور رو هم جداگانه توی آب خیس کن و هر ۲ یا ۳ ساعت یه بار آب اون رو عوض کن. اگه دو بار آبش رو عوض کنی طعم شوری غلیظ اون گرفته می‌شه. بعد از اینکه حس کردی شوری زیاد ماهی گرفته شده، اون رو آب پز کن و تیغهاش رو جدا کن.

گندم خیس خورده رو با حدود ۲ لیتر آب بگذار روی اجاق و مدام به هم بزن تا نرم بشه و ته نگیره. وقتی گندم نرم شد، ماهی شور رو که تیغ هاشو جدا کردی، بهش اضافه کن و بگذار خوب جا بیفته.حالا پیاز رو خرد کن و توی روغن تفت بده. زردچوبه، ادویه و پودر فلفل قرمز رو اضافه کن. این مجموعه رو به ظرف گندم و ماهی که هنوز روی اجاقه اضافه کن. این غذا اون قدر باید جا بیفته که مثل حلیم غلیظ بشه. نوش جونت!

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر