آموزش کلوچه انار برای شب چله
مواد لازم :
شکلات چیپسی: ۱ لیوان دستهدار فرانسوی ،نمک: نوک قاشق چایخوری
کره: ۱ لیوان دستهدار فرانسوی ، تخممرغ: ۲ عدد ، شکر: ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی ، وانیل: ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری، آب انار: ۲ قاشق غذاخوری،دانه انار: ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
آموزش تهیه :
کوکی انار در فر درست میشود. آماده سازی مواد لازم، به ۲۰ دقیقه و پخت آن به ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارد. البته خمیر کوکی را هم باید برای مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال یا دمای محیط استراحت دهید. کوکی انار را میتوانید با رویال آیسینگ یا به صورت متداول و با بافت بیسکویت درست کنید. در هر حال، مدلی که کوکی را درست میکنید به سلیقه و پسند خودتان بستگی دارد.در اولین مرحله از طرز تهیه کوکی انار، از ۳۰ دقیقه قبل، همه مواد از جمله کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. کره را در یک ظرف مناسب بریزید و با همزن به مدت ۳ دقیقه بزنید تا بافت نرم و لطیفی پیدا کند. پودر قند (یا شکر آسیاب شده) را به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند.آب یا عصاره رب انار، تخم مرغ و وانیل را در این مرحله اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. آرد را دوبار از الک ریز عبور دهید و همراه با بیکینگ پودر و نمک به مواد اضافه کنید. با دست شروع به مخلوط کردن و ورز دادن مواد کنید تا در نهایت یک خمیر منسجم داشته باشید.به خمیری که درست کردهاید، دانههای میوه انار و شکلات چیپسی را اضافه کنید. دانهها و شکلاتها را با دست مخلوط کنید و خمیر را در یک پاکت تمیز فریزری بگذارید و در یخچال قرار دهید. به مدت حدود ۱ تا ۲ ساعت، خمیر را در یخچال استراحت دهید تا بافت بهتری پیدا کند.فر را روشن و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. کف یک سینی فر را با روغن چرب کنید. میتوانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید. خمیر را به اندازه ۱ گردو بردارید و گلوله کنید. کمی بین دو دست فشار دهید تا از حالت کروی خارج و مسطح شود. کوکیها را در سینی قرار دهید.سینی را در به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید. سپس سینی را خارج کنید و وقتی کوکیها از دما افتادند، آنها را نوش جان کنید.