آموزش کمپوت کردن سیب زرد
برای درست کردن کمپوت سیب خوشمزه ی خانگی نیاز به مواد زیر دارید. کمپوت کردن سیب کار ساده ای است و بهتر است از خریدن کمپوت های آماده که حاوی مواد نگهدارنده هستند خودداری کنید.
سیب: ۳ عدد ، شکر: نصف لیوان ، آب: ۳ لیوان ، گلاب: یک قاشق غذاخوری
ابتدا شکر و آب را در یک ظرف لعابی می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید.هنگامی که محلول شکر و آب شروع به جوشیدن بکند باید دمای زیر قابلمه را کم کنیم و مراقب باشیم محلول مانند شهد غلیظ نشود. یک قاشق گلاب را زمانی که محلول آب و شکر کم است به آن اضافه می کنیم تا کاملا با مواد داخل قابلمه ترکیب شود.