آموزش کوفته برنجی و سس آرابیاتا
برای درست کردن این غذای سنتی و دلچسب شما به آب مرغ ، روغن ، پیاز و سیر ، برنج ، پنیر پارمسان ، جعفری ، پنیر موزارلا و آرد سوخاری نیاز دارید :
پیاز (ریز خرد کرده) ۱ عدد درشت …………روغن سرخکردنی به میزان لازم………………….آرد سوخاری ٢ پیمانه
سیر (ریز خرد کرده) ٢ حبه……………….برنج ۳۰۰ گرم
آب مرغ ۷۵۰ میلیلیتر آب گرم……………….پنیر پارمسان رنده کرده نصف پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد…………………..جعفری (ریز خرد کرده)۵٠ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم……………….پنیر موزارلا رنده کرده دالیا۱۰۰ گرم
مواد لازم برای تهیه سس آرابیتا:
پیاز ریز خرد کرده ۱ عدد متوسط……………..رب گوجهفرنگی ۱ قاشق سوپخوری
سیر له کرده ۳ حبه……………گوجهفرنگی ۳ عدد
روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری……………….نمک و فلفل چیلی به میزان لازم
اورگانو یا ریحان ۱ قاشق سوپخوری
آموزش:
پیاز، سیر و قدری روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید، پیوسته هم بزنید تا پیاز سبک و طلایی شود. آنگاه آب مرغ را بیفزائید تا بجوش آید. حالا برنج را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید و با حرارت ملایم دم کنید تا برنج پخته شود ولی له نشود.
سپس پنیر پارمسان را اضافه کنید و مخلوط نمائید. آنگاه مخلوط فراهم کرده را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود. اینک دو عدد تخممرغ، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید و با دست کاملا مخلوط نمائید تا چسبندگی ایجاد شود. حالا هر بار به اندازه یک گردو کوچک از مواد برداشته و در دست گرد کنید.
سپس حفرهای در آن ایجاد کرده و یک حبه از پنیر را درون آن قرار دهید و دوباره گرد نمائید. همینطور ادامه دهید تا مواد تمام شود. اکنون دو عدد تخممرغ باقیمانده را همزده کوفتهها را در تخممرغ بزنید و در آرد سوخاری بغلتانید.
حالا روغن را داغ کنید و کوفتهها را در روغن تفت دهید تا طلایی شود و با سس آرابیتا میل کنید.