آموزش کوکو پیتزایی داخل ماهیتابه روی گاز
این کوکو هم مزه ی دلچسب کوکو را دارد و هم مزه ی فست فودی پیتزا … به غیر از پنیر پیتزا بقیه مواد کاملا سالم و مفید هستند. برای درست کردن آن نیازی به فر نیست. این غذا داخل ماهیتابه روی گاز درست می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر
آرد ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ عدد
سیبزمینی آب پز ۲ عدد
فلفل دلمه متوسط ۱ عدد
ذرت ۴ قاشق غذا خوری
قارچ ۱۰ عدد
پنیر پیتزا ۱ لیوان
نمک ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
پودر آویشن به مقدار لازم
ابتدا سیب زمینیها را در یک قابلمه قرار دهید و به مقدار کافی آب روی آن بگیرید و روی حرارت متوسط حدودا ۴۰ دقیقه زمان دهید تا آب پز شوند و بعد از روی حرارت بردارید.سپس تخم مرغها را در یک ظرف ریخته و هم بزنید تا از لختگی در بیاید و حجم آن زیادتر شود بعد آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بافت مواد یکدست شود.بعد از آن، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و به مقدار دلخواه پودر آویشن را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویهها آزاد شود و کاملا با ترکیب مواد مخلوط شوند.
حالا سیب زمینیهای آب پز را نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید بعد قارچها را که ورقهای برش زده اید را هم روی مخلوط بریزید و با هم ترکیب کنید.سپس فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید، میتوانید به دلخواه و سلیقه خودتان از ترکیب ۲ یا ۳ رنگ فلفل دلمه استفاده کنید تا ظاهر کوکو خوشرنگتر شود.بعد ذرت را در ظرفی بریزید و روی آن آب بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه زمان دهید تا پخته و آماده مصرف شوند.
میتوانید از کنسرو ذرت آماده استفاده کنید.
بعد ذرت آب پز را هم روی مخلوط بریزید و ترکیب کنید، سپس پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر پیتزا کاملا در همه مواد پخش شود.سپس داخل یک تابه یا قابلمه را چرب کنید و کمی روغن مایع بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، بعد مخلوط را در تابه بریزید و اجازه دهید تا خوب بپزد.
بعد لبه کوکو را بلند کنید اگر زیر آن طلایی شده بود کوکو را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود، بعد از آن تابه را از روی حرارت بردارید و کوکو را در ظرف دیگری قرار دهید. در آخر کوکو را به شکل تکههای پیتزا برش دهید و در ظرف مناسب بچینید و همراه با سس کچاب و زیتون و سالاد سرو کنید.