آموزش کوکی شکم پر مجلسی در فر
برای درست کردن کوکی شکم پر با خرما و ارده با این آموزش همراه شوید.
مواد لازم:
پوست پرتقال رنده شده: ۱ عدد بزرگ ، خرما: ۷۵۰ گرم خرد شده ، ارده: ۱/۲ فنجان
آب پرتقال تازه: ۲ قاشق غذاخوری ، زنجبیل: ۲/۵ سانت ، نمک: مقداری
آرد قنادی: ۲ فنجان ، بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری ، دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: مقداری ، شیر: ۳/۴ فنجان ، روغن نارگیل ذوب شده: ۱/۴ فنجان ، شهد نارگیل یا شربت افرا: ۱ قاشق غذاخوری
ارده: ۱/۲ فنجان
نخست فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید.خرما،آب پرتقال، زنجبیل، نمک و پوست پرتقال را درون غذاساز بریزید تا کاملا مخلوط شود.آرد بیکینگ پودرو دارچین را درون غذاساز بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود.در یک کاسه بزرگ، شیر، ارده، روفن نارگیلو شهد نارگیل را با هم مخلوط کنید.کم کم مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کردن و هم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود.روی تخته آشپزی تان را آردپاشی کرده و خمیر را به صورت دایره ای روی آن پهن کنید.با کاتر دایره هایی به قطر ۷ سانتی متر برش دهید.با استفاده از یک قاشق چایخوری از مخلوط خرما برداشته و در مرکز دایره های برش داده شده قرار دهید.
یک دایره دیگر برداشته و لبه های آن را کمی خیس کنید و روی دایره قبلی قرار داده و لبه ها را به هم بچسبانید.
با چنگال لبه ها ها شکل داده و روی آن را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.کوکی ها را برای ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کامل بپزد.