یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش کوکی شکم پر مجلسی در فر

عکس, آموزش کوکی شکم پر مجلسی در فر

برای درست کردن کوکی شکم پر با خرما و ارده با این آموزش همراه شوید.

مواد لازم:

پوست پرتقال رنده شده: ۱ عدد بزرگ ، خرما: ۷۵۰ گرم خرد شده ، ارده: ۱/۲ فنجان
آب پرتقال تازه: ۲ قاشق غذاخوری ، زنجبیل: ۲/۵ سانت ، نمک: مقداری
آرد قنادی: ۲ فنجان ، بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری ، دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: مقداری ، شیر: ۳/۴ فنجان ، روغن نارگیل ذوب شده: ۱/۴ فنجان ، شهد نارگیل یا شربت افرا: ۱ قاشق غذاخوری
ارده: ۱/۲ فنجان

نخست فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید.خرما،آب پرتقال، زنجبیل، نمک و پوست پرتقال را درون غذاساز بریزید تا کاملا مخلوط شود.آرد بیکینگ پودرو دارچین را درون غذاساز بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود.در یک کاسه بزرگ، شیر، ارده، روفن نارگیلو شهد نارگیل را با هم مخلوط کنید.کم کم مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کردن و هم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود.روی تخته آشپزی تان را آردپاشی کرده و خمیر را به صورت دایره ای روی آن پهن کنید.با کاتر دایره هایی به قطر ۷ سانتی متر برش دهید.با استفاده از یک قاشق چایخوری از مخلوط خرما برداشته و در مرکز دایره های برش داده شده قرار دهید.
یک دایره دیگر برداشته و لبه های آن را کمی خیس کنید و روی دایره قبلی قرار داده و لبه ها را به هم بچسبانید.
با چنگال لبه ها ها شکل داده و روی آن را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.کوکی ها را برای ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کامل بپزد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر