آموزش کیک ارلگری با لیمو و بلک بری
۱ غلاف (چوبه) وانیل یا یک چهارم قاشق چایخوری پودر وانیل شکری……………………..۱۰۰ گرم کره ذوبشده ولرم
۲۰۰ گرم خامه ترش………………۱ قاشق چایخوری بیکینگپودر
۳۰۰ گرم آرد ساده……………………..۱۳۰ گرم آب لیمو تازه
۶ عدد تخم مرغ بزرگ………………………………..۳۰۰ گرم شکر کاستور
پوست لیمو رنده شده ۴عدد(رنده پوست نازک بیرونی لیمو مورد نیازه که میتونید با پوستکن از قسمت پوست تلخ سفیدش جداش کنید)
۱۵۰ گرم بلکبری (شاتوت یا تمشک)
مواد لازم (برای تهیه شربت)
۲۵۰ میلیلیتر آب
۲ عدد چای تی بگ ارل گری احمد
۲۵۰ گرم شکر سفید
برای تهیه کرم کرهای لیمو
۱۲۵ گرم کره – دمای اتاق
۲۵۰ گرم پودر قند
آب یک عدد لیموی تازه
کمی شیر
برای تزئین
مقداری بلکبری یا شاتوت
برش لیمو تازه