آموزش کیک قابلمه ای پف دار با ساده ترین مواد
برای درست کردن کیک همیشه نیازی به فر و مواد غذایی پر هزینه نیست شما می توانید یک کیک سالم و خوشمزه را برای اعضای خانواده درون قابلمه روی گاز بپزید. نکته: تمام مواد کیک به مدت نیم ساعت در دمای محیط بزارید تا هم دما با محیط شود.
مواد لازم
تخم مرغ: ۴ عدد ، روغن مایع: ۲/۳ لیوان
آرد: ۲ لیوان(آرد قنادی یا سه صفر )،شیر: ۱.۲۵ لیوان (یک و یکچهارم لیوان)
شکر: ۱.۵ لیوان ،بکینگ پودر: ۲.۲۵ قاشق چایخوری (دو و یک چهارم قاشق چایخوری)، وانیل: نوک قاشق چایخوری
نخست آرد و سه بار الک میکنیم. شیر و روغن مایع را داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار میدهیم تا ولرم شود. شکر، تخم مرغها و وانیل رو با همزن، انقدر هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. آرد و با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل یکدست شود، شیر و روغن مایع را داخل مواد ریخته و هم میزنیم. کف قابلمه و اطراف آن را با کمی روغن چرب میکنیم و مایه کیک را داخل آن میریزیم. روی شعله، شعله پخش کن قرار داده، و درب قابلمه را دم کنی میزنیم، کیک را با حرارت کم به مدت یک ساعت میپزیم. حین پخت کیک به هیچ عنوان درِ قابلمه را برندارید چون کیک شما پف نمیکند. برای اطمینان از پخت کیک با خلال دندون آن را چک میکنیم در صورت نچسبیدن مواد به خلال دندان کیک پخته است.