یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش گاناش شکلاتی در منزل برای روکش کیک

عکس, آموزش گاناش شکلاتی در منزل برای روکش کیک

یکی از بهترین روکش های کیک به خصوص برای کیکهای شکلاتی یا زمانی که قصد دارید کیک جنگلی و اسمارتیزی درست کنید گاناش شکلاتی است.

وقتی قصددارید از گاناش به عنوان روکش شکلات استفاده کنین حتما باید میزان شکلات دو برابر میزان خامه باشه و الا گاناش به عنوان سس کیک استفاده می شود.

مواد لازم برای تهیه گاناش به عنوان روکش کیک

خامه ۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۴۰۰ گرم
کره ۲۰ گرم
وانیل یک پنس

آموزش :

اول اگر شکلات هامون به صورت تخته ای هست، اون رو خرد می کنیم. برای شروع، یک تابه یا شیر جوش نچسب رو انتخاب میکنیم. خامه و کره و وانیل رو داخلش می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دیم.

حرارت باعث میشه تا خامه کم کم شل بشه و کره هم حالت مذاب بگیره. شروع به همزدن می کنیم و وقتی خوب با هم مخلوط شدن، اجازه میدیم تا مواد به جوش بیاد و از کناره های ظرف حباب هایی ظاهر بشن. حالا شکلات رو اضافه میکنیم.

حرارت رو خاموش میکنیم و خیلی سریع با لیسک شروع به همزدن می کنیم.

شکلات با حرارت خامه شروع به ذوب شدن میکنه. سعی کنیم تا با حرکت لیسک و همزدن عمقی و سریع همه شکلات رو به خوبی مخلوط کنیم تا مطمئن بشیم هیچ تکه ای باقی نمونده. به همزدن اونقدر ادامه میدیم تا یک کرم روان و یکدست بدست بیاد.

گاناش ما تقریباً آماده است و ما می تونیم بعد از خنک شدنش در کاور کردن یا پوشش دهی خیلی از کیک ها یا دسر هامون ازش استفاده کنیم. ولی فقط به صورت کرم. برای منسجم شدن و فرم دادن بهش باید اون رو اول برای یک ساعت داخل یخچال قرار بدیم.

برای فرم دهی بهش باید اون رو با همزن برقی بزنیم. پس برای ۵ تا ۸ دقیقه، گاناش رو با دور تند همزن اونقدر میزنیم تا کم کم رد پره ها روش بیفته و فرم بگیره.

حالا با توجه به ایده ای که تو ذهنمون داریم، با استفاده از پالت یا قیف و ماسوره کیک یا دسرمون رو کاور یا تزیین می کنیم.

فقط به یاد داشته باشید حرارت همون طور که خامه رو از حالت خودش خارج میکنه، در مورد گاناش هم صدق می کنه.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر