آموزش گراتن گوشت خالص و مجلسی
مزه ی این غذا تا حدودی شبیه پیتزا قارچ و گوشت چرخ شده می باشد اما با ظاهری شیک تر ، طعمی دلچسب تر و مجلسی تر….
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری سرپر
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن و پودر سیر به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۱ عدد
قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم
فلفل دلمهای خرد شده ۱ عدد
ابتدا پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و سپس در یک تابه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، بعد پیازها را در روغن بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند و سپس گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید. گوشت را با کمک یک قاشق در تابه پخش کنید و تفت دهید تا همه قسمتهای آن تفت داده شود و رنگ گوشت تغییر کند و سپس قارچها را که تمیز شستهاید و به شکل حلقهای خرد کردهاید به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچها جمع شود.
فلفل دلمهای را که از هر رنگی و یا ترکیبی از دو یا سه رنگ مختلف میتوانید انتخاب کنید تمیز بشورید و به شکل مکعبی و ریز خرد کنید و در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا عطر فلفل دلمهای در مواد پخش شود.رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ رب باز شود، بعد نمک و فلفل سیاه و به دلخواه خودتان مقداری آویشن و پودر سیر را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد و در مواد پخش شود.
برای درست کردن سس بشامل در یک ظرف کره را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود و سپس آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید و بعد شیر را بریزید و مدام هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و به غلظت برسد.
مواد لازم برای سس بشامل
کره ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
در ظرفهای نسوز کوچک و مناسب ابتدا از مواد گوشتی بریزید و سطح آن را صاف کنید و بعد مقداری از سس بشامل روی آن بریزید و پخش کنید و سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد پخش کنید تا کاملا سطح مواد با پنیر پیتزا پوشانده شود.ظرفها را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت تقریبا ده دقیقه اجازه دهید تا پنیر ذوب شود و سطح آن طلایی رنگ شود، سپس ظرفها را از فر بیرون بیاورید.
بعد گراتن گوشت را با سس کچاب یا سس مایونز و یا هر سس دیگری به دلخواه خودتان تزئین کنید و به عنوان یک فست فود لذیذ و خوشمزه و سریع و یا یک غذای ساده و مقوی آماده کنید و همراه با سالاد و انواع دورچین برای پذیرایی سرو کنید.