آموزش گرفتن ترشی زردآلوی خانگی
بهتر است برای درست کردن ترشی زرد آلو حتما از فلفل چیلی یا همان فلفل قرمز تازه استفاده کنید مزه ی تند این فلفل ترشی شما را بی نظیر می کند.
فلفل چیلی……………۱۰ دانه
شکر………….۵۰۰ گرم
سیر………..۵۰۰ گرم (میکس شده)
زردچوبه………….۱ قاشق غذاخوری
زردآلو……………۵ کیلوگرم
سرکه قرمز و آب یا سرکه محلی………….۲ لیتر
نمک دریایی………..نصف قاشق چایخوری
ادویه ترشی…………۱ قاشق غذاخوری
در یک ظرف مناسب آب و سرکه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.زردآلوها را دو نیم کرده و هسته آنها را جدا کنید.نیمی از کل زرد آلوها را درون آب و سرکه بریزید تا بجوشد.
پس از ۵ دقیقه نمک دریایی، شکر، ادویه ترشی، زردچوبه و فلفلها را به آنها اضافه کنید.پیش از له شدن زردآلوها و پس از لعاب انداختن آنها نیم دیگر زردآلوها را به مواد اضافه کنید.پس از دو الی سه دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید.زیاد نباید زردآلوها را هم بزنید، چون ممکن است له شوند.
سیرهای میکس شده و خشک را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.پس از خنک شدن ترشی آنها را داخل ظرف شیشهای خشک و تمییز بریزید.