آموزش گرفتن ترشی پوست لیموترش مجلسی
پوست لیمو ترش های خود را دور نریخته و با آن یک ترشی مجلسی دلچسب درست کنید. برای تهیه این ترشی می توانید از پوست لیمو ترش آب گرفته شده استفاده کنید. بدین ترتیب که داخل آنها را کاملا خالی و تمیز کنید. سپس آنها را دوبار در آبجوش بجوشانید و سپس چند بار با آب سرد آبکشی کنید تا تلخی آنها کاملا گرفته شود.
پوست لیمو ترش ۱ کیلو
سرکه ۳ کیلو
نمک ۱/۲ قاشق
پوست لیمو ها را روی پارچه پهن کنید و دو سه روز اجازه دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود.شیشه سرکه را حاضر کنید و پوست لیمو ها را درون آن بیندازید. سپس سرکه را بجوشانید و آن را به همراه نمک روی پوست لیمو ها بریزید.