یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش گرفتن شربت توت فرنگی و دلیل کدر شدن آن

 

عکس, آموزش گرفتن شربت توت فرنگی و دلیل کدر شدن آن

برای داشتن شربت توت فرنگی خوش رنگ هم چون شربت توت فرنگی های بیرون و آماده به این مواد نیاز دارید .

توت فرنگی ۵۰۰ گرم ، شکر ۷۵۰ گرم ، آب ۲ پیمانه ، آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری

نخست گلبرگ های توت فرنگی را می گیریم، سپس آنها را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم.ا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و آب را هم می زنیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود. پس از اینکه آب جوش آمد و شکر به طور کامل درون آب حل شد توت فرنگی ها را به آرامی به قابلمه اضافه می کنیم.( شما باید کف های روی شربت را به طور کامل با قاشق بگیرید و دور بریزید تا شربتی خوشرنگ و شفاف داشته باشید. ) در این مرحله حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم توت فرنگی در شربت بجوشند، سپس حرارت را کم می کنیم و حدودا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر صبر می کنیم تا شربت به غلظت مناسب
برسد. پس از اینکه شربت به غلظت کافی رسید و توت فرنگی ها نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شود. حالا شربت را به همراه توت فرنگی در میکسر یا مخلوط کن می ریزیم.سپس آنرا میکس می کنیم تا کاملا یکدست شود و توت فرنگی ها به طور کامل با شربت یکدست شوند (می توانید توت فرنگی ها را با گوشتکوب برقی یا دستی هم له کنید) حالا شربت ما آماده است و می توانیم آنرا در ظرف شیشه ای بریزیم.البته اگر دوست دارید توت فرنگی ها را به صورت درسته و کامل در شربت داشته باشید نیاز نیست این مرحله را انجام دهید. برای سرو هم یک چهارم تا یک پنجم لیوان را شربت توت فرنگی می ریزیم و باقی آنرا با آب سرد پر می کنیم و پس از مخلوط کردن سرو می کنیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر