آموزش یک املت زمستانی با کلاس و خوشمزه
قارچ خرد شده : نصف پیمانه…………………….سیر رنده شده : یک حبه
گوجه فرنگی خرد شده : نصف پیمانه…………………….پنیر خرد شده : ۳ قاشق غذا خوری
روغن مایع : یک قاشق غذا خوری…………………….تخم مرغ هم زده شده : ۳ عدد
اسفناج خرد شده : یک پیمانه…………………….پیاز کوچک نازک برش زده : یک چهارم پیمانه
در یک کاسه، تخم مرغ، اسفناج، پیاز، قارچ ، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.در ماهیتابه روغن بریزید و پس از گرم شدن، مخلوطی از تخم مرغ را در روغن بریزید و بگذارید خودش را بگیرد.سپس داخل آن را با گوجه و پنیر پر و سرو کنید.