یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش یک خوراک گوجه بادمجان خوشرنگ و خوش طعم

بیشترین هنری که یک زن کدبانو باید داشته باشد این است که غذاهایش طعم و رنگ خوبی داشته باشند. غذاهایی نظیر خوراک بادمجان ، خورشت قیمه و … علاوه بر طعم باید رنگ و روی زیبایی نیز داشته باشند تا حسابی اشتها آور شوند.

عکس, آموزش یک خوراک گوجه بادمجان خوشرنگ و خوش طعم

فوت و فن های مهم :

حتما بادمجان های پوست گرفته را شسته و نمک زده و بگذارید تا آب زرد داخل آن خارج گردد و دوباره به خوبی بشویید و در صورت امکان کمی فشار دهید. این کار همچنین باعث می شود که بادمجان روغن کمتری را به خود جذب نماید.

قبل از خرید بادمجان از تلخ نبودن آنها توسط فروشنده مطمئن شوید.

از گوجه های تازه و آبدار استفاده کنید.

مواد لازم:
بادمجان: سه عدد
گوجه: دو یا سه عدد
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم

آموزش:

برای پخت خورش گوجه بادمجان ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت طولی برش داده، قطعه نمایید. سپس آن را بشویید و مقداری نمک روی آن ها بپاشید و با دست، نمک را به تمامی بادمجان ها برسانید.

بگذارید یک ساعت بماند تا مایع زرد رنگ و تلخ آن خارج شود. پس از این مدت مجددا شسته و به خوبی خشک نمایید و سپس سرخ کنید. در ظرفی دیگر مخصوص خورشت، پیاز را خرد کرده، سرخ نموده تا طلایی گردند سپس فلفل و زردچوبه اضافه کرده، پس از کمی تفت دادن، رب گوجه فرنگی را اضافه نمایید و به خوبی تفت دهید.

سپس مقداری آب ( حدودا دو لیوان) درون قابلمه ریخته بگذارید تا بجوش آید. نمک و آبلیموی آن را اندازه نمایید ( نمک زیاد نزنید، زیرا بادمجان ها در ابتدا نمکی شده اند).

در این مرحله از طرز تهیه خورش گوجه بادمجان حرارت را کم کرده و بادمجان های سرخ شده را در ته آن بچینید و روی آن را گوجه هایی که درشت حلقه نموده اید، قرار دهید. به همین ترتیب لایه های گوجه و بادمجان را روی هم قرار دهید و سپس در آن را بگذارید تا به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه گوجه ها نرم شوند و خورش جا بیفتد. سپس همراه با برنج سرو نمایید.

اگر از گوشت استفاده می نمایید، گوشت ها را همراه با پیاز و ادویه تفت داده، روی آن ها به مقدار لازم آب بریزید تا بپزند. سپس رب گوجه و نمک و آبلیموی آن را اضافه کنید وقتی آب خورش به حد یک لیوان رسید، لایه های گوجه و بادمجان سرخ شده را بچینید و بگذارید نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه روی حرارت تا خورشت جا بیفتد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر