آموزش یک دسر و پودینگ شیک به اسم پاناکوتای وانیلی
امروز در یاس فان قرار داریم آموزش درست کردن یک دسر ایتالیایی و خوشمزه و شیک را برای شما قرار دهیم . این دسر که از خانواده پودینگ ها است دسر پاناکوتای وانیلی نام دارد . برای درست کردن آن در آغاز شیر و خامه را درون ظرفی بریزید و آن را برروی حرارت مستقیم شعلهی گاز قرار دهید. در مرحلهی بعد وانیل را به آن بیفزایید و مدام هم بزنید تا ته نبندد. وقتی که شیر به جوش آمد، شکر را به آن بیفزایید و پس از حل شدن شکر، آن را از روی حرارت بردارید. پودر ژلاتین را در دو قاشق آب جوش حل نمایید و آن را به مخلوط شیر و خامه و شکر بیفزایید. دسر شما تقریبا آماده است! حالا میتوانید مخلوط را در قالبهای مورد نظر بریزید و به مدت ۶ ساعت آن را در یخچال قرار دهید. پس از گذر این زمان میتوانید دسر خود را از یخچال خارج کرده و آن را با انواع ژله ها، کارامل، شکلات داغ و ترایفل تزئین نمایید.
مواد مورد نیاز برای تهیه دسر بالا:
شیر پر چرب – ۱ لیوان * خامه – ۱ لیوان * شکر – ۱/۳ لیوان
آب – دو قاشق غذاخوری * پودر وانیل – ۱ قاشق چای خوری * پودر ژلاتین – ۱ قاشق غذاخوری