آموزش یک دسر یلدایی خاص با خرمالو
اگر میخواهید برای شب یلدا یک دسر خوشمزه درست کنید دسر خرمالو را امتحان کنید هم ظاهر زیبایی دارد و هم طعم دلچسبی . مواد لازم در انتهای همین پست قرار داده شده است.
نخست پودر ژلاتین را با آب ترکیب کنید و برای حل شدن آن از روش بن ماری استفاده کنید. سپس زردههای تخم مرغ را با شکر مخلوط نمایید و با دور تند هم زن بزنید تا کاملا سفید و سفت شود. در مرحلهی بعد مخلوط زردهی تخم مرغ و شکر را برروی حرارت ملایم قرار دهید و به آن آرد و شیر را بیفزایید و مدام آن را هم بزنید تا مخلوطی غلیظ حاصل شود. پس از سفت شدن مخلوط، آن را از روی حرارت بردارید و خامه، ژلاتین، عسل و وانیل را به آن اضافه کنید و دوباره آن را هم بزنید. در مرحلهی بعد، دو عدد خرمالو را به خوبی میکس کنید و به ترکیب اضافه نمایید. سپس کلیهی این مخلوط را در قالب دلخواه بریزید و آن را به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید. پس از آن دسر آماده است؛ میتوانید دسرتان را پس از ۸ ساعت از یخچال خارج کنید و در صورت تمایل، سطح آن را با خامه تزئین نمایید.
مواد لازم برای تهیهی دسر خرمالو
پودر ژلاتین – ۱ قاشق غذاخوری
آب – به میزان ۴۰ میلی لیتر
زردهی تخم مرغ – ۲ عدد
شکر – ۴ قاشق غذاخوری
آرد – ۲ قاشق غذاخوری
شیر – ۱ لیوان
پودر وانیل – ۱ قاشق چای خوری
عسل – دوقاشق غذاخوری
خرمالوی میکس شده – ۲ عدد
خامه – نصف لیوان